SEO оптимизация

Оптимизация на сайтове или SEO - Оптимизация на интернет страници за търсачките като Google

Вие искате или вече имате уеб сайт. Рано или късно ще си зададете въпрос - "Беше ли ми нужен", "Върши ли ми някаква работа", "Ефективен ли е изобщо", "Някой Клиент намира ли ме от него", "Дали е достатъчно популярен", "Доколко е удобен за потребителите", "Добре ли е изработен" и т.н.

Какво е необходимо да се подобри, за да бъде сайта по-успешен и да привлича повече клиенти?

Ако искате да използвате нашите услуги, на първо място ще Ви направим детайлен анализ на сайта по отношение на неговото позиционирането в интернет, оптимизацията му за търсачките, неговата достъпност, използваемост, качеството на програмния му код, визията. Анализите се базират на най-важните критерии за успех на сайта, дефинирани от световните уеб експерти - Google, Alexa, W3C и други. Визията на уеб сайта провокира първото впечатление, което ще грабне или отблъсне клиента, но тъй като е субективна величина, ние обикновено се въздържаме от оценка, но можем да споделим професионалното си мнение за него. Акцентът обаче е в анализ на програмния код, функционалност, навигация, посещаемост, популяризация в интернет портали, бизнес каталози, търсачки, онлайн директории, социални мрежи и др.

След това, ние ще Ви предложим конкретна оферта за изпълнението!

2 думи за нуждата от SEO

Най-много посещения във всеки сайт идват от търсачките, обикновено говорим за Google.

Оптимизацията на сайта

Добрата SEO оптимизация дава много по-голям шанс за по-предно позициониране, например при търсене в Гугъл, а оттам и до по-висока посещаемост на сайта. Ако сайтът е удобен и за работа, то това ще накара посетителите да се връщат отново в него и съответно от посетители да се превърнат в клиенти. Затова оптимизацията е значима част от успеха на сайта и съответно - онлайн маркетинга на фирмата.

Процесът по оптимизацията на сайт изисква време и много внимание от наша страна. Ще проектираме най-подходящата структура за сайта. Ще подбираме важните за Вас и дейността Ви ключови думи, ще ги анализираме и прилагаме в съответни фрази, заглавия и текстове. Ще Ви консултираме за подготвяне на презентационни текстове и илюстрации на продукти и услуги.

Можете да разчитате на Виртуален офис за цялостната популяризация на Вашия сайт. Предлагаме професионална SEO оптимизация, за да постигнете на оптимални позиции и представяне на уеб сайта Ви в Google и останалите търсачки.

За да достигнете по-бързо до потенциалните клиенти, които активно търсят Ваши продукт или услуга в интернет, препоръчваме реклама в Google или друга рекламна мрежа. След оптимизацията, ние ще Ви направим бонус - 1 месец ще администрираме рекламната Ви кампания в Гугъл без допълнителен хонорар!

Сега всичко е във вашите ръце! Искате да имате печеливш сайт или сайт, който да си посещавате сами!?
 

Попитайте сега