Изработка на сайтове

Изработка на сайтове - статични и динамични интернет страници

Днес, фирменият уеб сайт е един от най-ефективните методи за представяне на стоки и услуги пред все по-голяма аудитория потребители, потенциални клиенти на фирмата Ви. Хората вече не питат "Имате ли уеб сайт?", а "Какъв е адресът на Вашия уеб сайт?". Освен това, сайтът допринася за привличане на нови клиенти, за поддържане на добра комуникация с тях, подобряване имиджа на фирмата, за промотиране на нови стоки и услуги, за понижаване себестойността на продуктите, ..., а и за оптимизиране на други процеси в дейността.Ние, Виртуален офис България, се занимаваме професионално с изработка на сайтове - динамични и статични сайтове със стандартна структура и функции, както и уеб сайт по зададени от Вас параметри с индивидуален дизайн и функционалност или по шаблон.

Дейността ни включва уеб дизайн и програмиране на сайтове, SEO оптимизация на интернет страници, ремонт на съществуващи сайтове, поддръжка на сайтове както програмна, така и информационна. Предлагаме хостинг планове, домейни, поддръжка на сървъри, интернет реклама и други IT услуги.

Нашата фирма е изпълнила множество сайтове на фирми с разнообразни дейности, сайтове с различна тематика, с различна функционалност. Екипът на Виртуален офис разработва както имиджови уеб сайтове, така и уеб портали, онлайн магазини, продуктови каталози и др. Нашата стратегия е: Удовлетворение на желанието на Клиента чрез балансираното съчетание от визия, функционалност и навигация, съвместявайки улеснението и за потребителите. Изработваме функционални уеб сайтове, съобразени със съвременните стандарти. Нямаме недоволни Клиенти, което ни прави щастливи и все повече мотивирани.
Предлагаме гъвкави решения и различни методи за разработка на сайт, според нуждите и бюджета на Клиента, но не правим компромиси с качеството. Работим и с популярните системи за управление на съдържанието като Worpress, Joomla и др. подобни, но предпочитаме да изработим сайтове, отговарящи изцяло на нуждите на Клиентите и същевременно лесно позициониращи се на челни позиции в търсачките, вкл. Google.

Затова, преди да изработим всеки сайт, ние отделяме достатъчно време на Вас, за да разберем нуждите и желания Ви и да реализираме фирмен сайт, който ще Ви харесва, а и ще бъде полезен за фирмата. Стараем се да говорим на Вашия език, да даваме ясни условия и разумни срокове за изпълнение и да Ви консултираме в избора на най-доброто решение за Вашия бизнес. Държим на дългосрочните отношения, базирани на лоялност и грижа за клиента.

Но уеб технологиите динамично се променят! Ние поемаме и грижата да Ви "държим в крак" с актуалните тенденции и новостите в интернет.

Попитайте сега